Hem / Färg / Hjälpverktyg / Fasadhjälpen

Fasadhjälpen

Tjänsten som hjälper dig att lyckas – oavsett fasad

Ibland är det skönt med lite experthjälp. Med Fasadhjälpen kommer en specialist hem till dig och besiktigar din fasad innan du ska måla om. Du får sedan en tydlig åtgärdsplan med handfasta tips kring hur och med vilka produkter du ska måla om för bästa resultat. Vi hjälper dig helt enkelt att lyckas – oavsett fasad och projekt. Våra experter har en gedigen teknisk utbildning och även god kännedom om rengöring, penslar och andra produkter som underlättar målningsarbetet. Allt för att du som kund ska kunna känna dig trygg innan du påbörjar ditt projekt.

Boka fasadhjälpen

Såhär går det till

Fasadhjälpen kan användas i flera olika situationer, men vanligast är att boka in tjänsten innan du ska måla om ditt hus utvändigt. Då gör vår färgdoktor en grundlig undersökning för att fastställa fasadens skick och status. Därefter får du en rekommendation kring hur och med vilka produkter du ska måla om för bästa resultat.

Tjänsten är så klart till stor nytta även i andra utomhusprojekt, exempelvis ommålning av plank, garage eller staket.

Måla med rätt färg

När en fasad ska målas om är det viktigt att bedöma vilken färg fasaden är målad med tidigare. Ibland kan det vara nödvändigt att ta bort den tidigare färgen och då krävs kunskap om hur det ska göras på bästa sätt. Med Fasadhjälpen undersöks fasaden enligt en beprövad analysmetod för att garantera att ommålningen utförs på rätt sätt, med rätt produkter

Färgsättning

Att välja kulör till huset kan vara en utmaning och det finns mycket att tänka på.
Det är viktigt att kulören fungerar tillsammans med husets form och stil. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt!

Välkommen till Måleriservice Nordsjö Idé & Design

Vi har färg, tapeter, golv och verktyg till alla dina hemmaprojekt! Välkommen in till vår butik.

Placeholder bild

FAQ

Vad kostar Fasadhjälpen?

Hur bokar jag Fasadhjälpen?

Vilka butiker erbjuder Fasadhjälpen?